Corona

Corona, corona, corona … alla pratar om virus, covid-19, munskydd och senaste nytt från FoHM och regeringens restriktioner.

Ja, och det behöver även vi göra då vi önskar att du ska känna dig trygg med att besöka oss i dessa tider. Från och med den 24 december gäller att varje sällskap inte får vara större än 4 personer och att vi inte får servera alkohol efter 20:00. Detta gäller f.n. till och med den 31 maj, därefter återgår vi till våra ordinarie öppettider vilket är 22:00.

Stockholms stads socialförvaltning
”För att minska smittspridningen av covid-19 införs nya restriktioner. Från 1 mars 2021 är informationen att alla serveringsställen måste stänga senast 20.30.”

Vi drar vårt strå till stacken genom att begränsa antalet gäster till 12 per kväll för att kunna hålla säkert corona-avstånd i puben.

Har du eller någon du haft nära kontakt med, antingen varit smittad av coronavirus, eller de senaste 2 veckorna varit utomlands? Då välkomnar vi dig till vår pub först när WHO´s gräns för inkubationstiden om 14 dagar passerats och du med största sannolikhet inte är drabbad av viruset.

Slå oss gärna en signal om du har frågor eller känner dig osäker.
0708-818470

Uppdaterad 12 maj 2021


Vi anpassar antalet gäster per kväll beroende på väder och möjlighet att sitta utomhus.

Borden är satta så att alla sitter på betryggande avstånd. Vi anpassar inför varje bokning. Bilden visar exempel på hur vi kan duka. Nu arrangerar vi borden för 3 sällskap med 4 gäster per bord.

Även då vi arrangerar pubafton utomhus kommer bord stå dukat enligt gällande restriktioner.


Handsprit.

Vi har en flaska handsprit stående mellan puben och toaletten som man kan använda